LÄHETÄ VIESTILähetä

TUOTELUOKATTulostuspaperi, Colotech+Gloss, Värikopio, A4, 120g, 1 rsi/500'

Tuotekoodi PAP-417
Valmistajan koodi 11858
Tuotemerkki Xerox
Malli Gloss
Tuotetyyppi Tulostuspaperi
Nimike Tulostuspaperi, Colotech+Gloss, Värikopio, A4, 120g, 1 rsi/500
Yksikkö rsi
Veroton hinta 16,88 €
Verollinen hinta:
20,93 €
+
-
rsi

Tuotekuvaus

Tulostuspaperi, Colotech+Gloss, Värikopio, A4, 120g, 1 rsi/500.

Värikopio- ja laserpaperi Xerox Colotech+ Gloss A4 120g/500 arkkia Xerox Colortech+ Gloss on molemminpuolin päällystetty, kiiltävä ja erittäin sileäpintainen paperi, joka tarjoaa taattua suorituskykyä digitaalisissa toimisto- ja tuotantolaitteissa myös kaksipuoleisessa tulostuksessa. Soveltuu digitaaliseen väri- ja mustavalkotulostukseen sekä väri- ja mustavalkolasertulostukseen ja -kopiointiin. Paperin sileä pinta ja ryhdikkyys vähentävät paperitukkeumia ja takaavat ongelmattoman tulostamisen. Paperin kiiltävä pinta tarjoaa ensiluokkaisen tulostusjäljen. Pölyämättömyys nostaa tulostuslaitteen käyttöikää ja vähentää työympäristön pölyhaittoja. Käyttökohteita ovat mm. esitteet, mainokset, myyntikirjeet, julisteet, kortit, kutsut, valokuvatulosteet. FSC-sertifioitu.


Pakkauksen kierrätys

Käärepaperia ei saa laittaa paperinkeräykseen, vaan energiajakeeseen tai sekajätteeseen. Vanne samaan paikkaan. Laatikko aaltopahvin keräykseen.


Tuotekuvaus

Päällystetty, kiiltävä erikoispaperi digitaaliseen painatukseen, lasertulostukseen ja värikopiointiin. Tarkka värien toisto, hyvä kiilto ja tulostusjälki. ISO vaaleus 96%, CIE-valkoisuus 131, paksuus 120g (107 mic), kiilto 40% ja opasiteetti 95.


Tekniset tiedot

Tukkupakkaus 4 rsi
Tuotteen kierrätys Konttoripaperin keräykseen
Ympäristö Tuotteella on sertifioitu ympäristömerkki ja valmistajalla on sertifioitu ympäristöohjelma.
 

Muita tulostuspapereita yms. tuotteita

Hae kaikki tulostuspaperit