LÄHETÄ VIESTILähetä

TUOTELUOKATKahvi, Kulta Katriina tumma paahto sj 500 g'

Tuotekoodi JUO-X1G
'n koodi
Tuotemerkki
Malli Kulta Katriina
Tuotetyyppi Kahvi
Nimike Kahvi, Kulta Katriina tumma paahto sj 500 g
Yksikkö kpl
Veroton hinta 7,79 €
Verollinen hinta:
8,88 €
+
-
kpl

Tuotekuvaus

Kahvi, Kulta Katriina tumma paahto sj 500 g.

Kulta Katriina Tumma Paahto on täyteläinen ja aromikas kahvi vahvan kahvin ystäville ja heille, jotka  haluavat kahvin todella maistuvan paahdetulta  keskieurooppalaiseen tapaan.  Paahtoaste on 3.


Kulta Katriina Tumma Paahto on sekoitus Brasilian ja Kenian sekä muita Keski- ja Etelä-Amerikan sekä Itä-Afrikan parhaita kahvilaatuja.

Sen paahtoaste on reilusti 3, mikä tuo kahviin aidosti tummapaahtoisen kahvin ominaispiirteet: vahvat aromit ja maut. Tummapaahtoinen kahvi on maultaan yhtä aikaa sekä pehmeää että voimakasta. Siksi se sopiikin loistavasti hyvän aterian jälkiruuaksi.

Kulta Katriina Tumma Paahdossa on käytännössä aivan sama makuprofiili kuin perinteisessä Kulta Katriinassa, mutta se on paahdettu tummaksi. Se tekee kahvista vähemmän hapokkaan, mutta entistä aromikkaamman.

”Halusimme tehdä aidosti tummapaahtoisen kahvin”, kiteyttää Meiran laatupäällikkö Atte Salomaa. ” Paahtamalla kahvi tarpeeksi tummaksi vaalealle paahdolle tyypillinen hapokkuus vähenee, ja esille tulee uusia aromeja. Maku on syvä ja muistuttaa keskieurooppalaisia sekoituksia”, Salomaa lupaa.

”Tässä kahvissa on luonnetta.”

”Paksu ja voimakas, mutta kuitenkin pehmeä maku.”

Helsingin Sanomien lukijoista koostuva kahvien makutestiryhmä, maaliskuu 2013.
 


Tekniset tiedot

Tuotteen kierrätys Biojäte/sekajäte
 

Muita kahveja yms. tuotteita

Hae kaikki kahvit

Vaihda sivua: 1 2 3 4 5 6 7