LÄHETÄ VIESTILähetä

TUOTELUOKAT

Vakiomittaisten kalusteiden lisäksi KauppaKartanosta saat mittojen mukaan tehdyt kalusteet - tai vakiokalusteet muokattuna tilojenne mittojen mukaan. Käytettävissä ovat viilupintoina pyökki, tammi, koivu ja kirsikka sekä laminaattipintoina harmaa ja pyökki.

 Pyydä tarjous sähköpostilla info@kauppakartano.com tai valtakunnallisesta varustelinjastamme 029 007 4000. Tarjouksen tekemistä helpottaa, jos pystyt faksaamaan tai skannaamaan piiroksen haluamistasi mitoista ja/tai tilasta, johon kaluste tehdään.

 Kuvassa mittojen mukaan tehdyt neuvottelukalusteet. Pintana on käytetty kestävää pyökkilaminaattia, jonka päälle on tehty kulmista hiottu lasipinta. Näin on saatu hyvin tyylikäs, mutta kestävä ja helppohoitoinen kokonaisuus.

Ajatuksena tässä tilassa oli, että tila voidaan jakaa kahteen osaan tai käyttää yhtenäisenä. Neuvottelupöytä päädyttiin tekemään mittatilaustyönä kolmesta osasta: keskiosasta ja päädyistä, joiden toinen pää on pyöristetty. Päädyt voidaan yhdistää yhdeksi pöydäksi ja keskiosaa voidaan käyttää toisen osan pöytänä.

Kuvassa on iso Varkauteen tehty kahvilan tiski sekä hyllystöt. Suuren koon vuoksi tiski tehtiin mittatilaustyönä.