LÄHETÄ VIESTILähetä

TUOTELUOKATKirkasvalovalaisin, Philips HF3505/01, Heräämisvalo'

Tuotekoodi VAL-P12
Valmistajan koodi
Tuotemerkki Philips
Malli HF3505/01
Tuotetyyppi Kirkasvalovalaisin
Nimike Kirkasvalovalaisin, Philips HF3505/01, Heräämisvalo
Yksikkö kpl
Veroton hinta 109,60 €
Verollinen hinta:
135,90 €
+
-
kpl

Tuotekuvaus

Kirkasvalovalaisin, Philips HF3505/01, Heräämisvalo.

 • Ainoa herätysvalo, jonka teho on kliinisesti todistettu
  Philips Wake-Up Light - herätysvalon toimivuus on tieteellisesti todistettu. Jotta Wake-up Light -herätysvalo toimisi parhaalla mahdollisella tavalla ja herättäisi sinut luonnollisesti ja tekisi olosi pirteäksi, Philips on tehnyt paljon kliinistä tutkimusta. Tutkimukset on suorittanut riippumaton tutkimuskeskus, joka tutki herätysvalon tehoa heräämisessä. Siten on todistettu muun muassa se, että Philips Wake-up Light -herätysvalo herättää luonnollisemmin, tekee olosi energisemmäksi ja saa sinut paremmalle tuulelle aamuisin.

 

 • Auringonnoususimulaatio herättää sinut vähitellen
  Luonnollisen auringonnousun tapaan valo lisääntyy vähitellen 30 minuutin aikana, kunnes huoneen täyttää kirkas keltainen valo. Vähitellen lisääntyvä valo valmistaa kehosi heräämään luonnollisesti. Kun valo täyttää huoneen, valitsemasi luonnonääni herättää sinut miellyttävästi ja olet valmis vastaanottamaan päivän haasteet.

 

 • Kaksi luonnollista herätysääntä
  Alat kuulla herätysaikaan luonnon ääniä, jotka viimeistelevät heräämiskokemuksesi ja varmistavat, että olet hereillä. Valittu ääni voimistuu vähitellen valitsemallesi tasolle puolentoista minuutin aikana. Valittavanasi on kaksi eri linnunlaulua.

 

 • Yöpöytävalaisin, 10 valoasetusta
  Ihmiset ovat eri tavalla herkkiä valolle. Yleensä ihmiset tarvitsevat vähemmän aikaa heräämiseen, jos valotehotaso on korkea. Wake-up Light -herätysvalossa on 10 valon voimakkuutta, joita on mahdollista säätää omien mieltymysten mukaisiksi. Valon voimakkuudeksi voi säätää jopa 200 luksia.

 

 • Torkkutoiminto
  Kun napautat tuotteen yläosaa, herätysääni sammuu. Ääni alkaa kuulua jälleen 9 minuutin kuluttua.

Tekniset tiedot

Kirkasvalovalaisimella ei ole muita tietoja
 

Muita kirkasvalovalaisimia yms. tuotteita

Hae kaikki kirkasvalovalaisimet