LÄHETÄ VIESTILähetä

TUOTELUOKAT


 

 


 

 

Yritysvarustamo KauppaKartanoComista saat niin tarvikkeet, kalusteet kuin laitteetkin. Löydä varusteet kaikkiin työympäristöihin KauppaKartanoComista.

Katso myös kuvagalleriat

 

Asiakkaan näkökulmasta käydään hyperkilpailun aikaa: sähköpostiin tulvii mainoksia, myyntipuheluita pirisee ja myyjiä vierailee. Tarjontaa on valtavasti, miksi keskittäisin hankinnat KauppaKartanoon?

 1. Saat käytännössä kaikki yrityksesti tarpeet  -kalusteista kahvitarpeisiin ja toimistotarvikkeisiin - kerralla: yhdellä tilauksella, yhdellä toimituksella ja yhdellä laskulla.
 2. Löydät valikoimasta myös useita erikoistuotteita ja varaosia – haarukkavaunusta piirtoheitinten lamppuihin
 3. Tavarat tuodaan ovellesi valtakunnallisesti, ja voimme soittaa ennen toimitusta. Saat jatkuvasti tiedon toimituksen etenemisestä sähköpostiisi.
 4. Lupsakka palvelu niin verkkosivujen, puhelimen, sähköpostin, faksin kuin jopa postin kautta.
 5. Verkkosivut ovat käytettävissäsi ympäri vuorokauden
 6. Verkkosivut on suunniteltu nopean löydettävyyden ja nopean tilauksen kannalta. Hakukoneemme ymmärtää jopa yleisimmät synonyymit tuotteille.
 7. Valikoimasta löytyy useita rinnakkaisia tuotteita: valitse joko edullinen perusmalli, varusteltu merkkituote tai erityisen ympäristöystävällinen vaihtoehto.
 8. Suosimme kotimaista tuotantoa aina mahdollisuuksien salliessa. Toisaalta pidämme kilpailukyvystä huolta myös omalla maahantuonnilla.
 9. Useat tuotteet ovat saatavilla myös omalla logolla. Tarjoamme suunnittelupalveluja mainososastomme Mainostoimisto Samainon kautta.

 

Alalla toimii muutama maailmanlaajuinen jättiläinen. Miten pystytte kilpailemaan alan jättiläisten kanssa?

Se ei ole helppoa, vaan meidän on joka päivä lunastettava paikkamme markkinoilla. Asiat on tehtävät jättiläisiä paremmin, mutta pidettävä kustannustasosta huolta. Meidän keinomme on hankkia itsellemme laaja osaaminen, ja tehdä itse laaja skaala tehtäviä, jotka muut ulkoistavat.

 

 1. Ylläpidämme ja kehitämme kaikki järjestelmämme (kirjanpito-ohjelmistoa lukuun ottamatta) itse. Meillä on uusin MCPD Microsft Certified Professional Developer –sertifiointi (.net 4.0).
 2. Vierailemme messuilla ja tehtailla säännöllisesti, niin Länsi- ja Itä-euroopassa kuin myös Intiassa, Hong Kongissa, Kiinassa ja Taiwanissa. Kierrämme niin CeBITin ja Computexin kuin Paperworldin ja Kantonin messut.
 3. Taloushallinto, kirjanpito ja kansainväliset sopimukset ja maksut hoidetaan omasta taloustoimistostamme. Vain perinnässä on viime vuosina siirrytty ulkopuoliseen yhtiöön.
 4. Graafinen ilmeemme, verkkosivut, esitteet jne. – jopa osa tuotepakkauksista – ovat mainososastomme toteuttamia. Tarjoamme näitä palveluja myös ulkopuolisille Mainostoimisto Samainon nimellä.
 5. Uskomme elinikäiseen oppimiseen: perustutkinnon lisäksi odotamme työntekijöidemme hankkivan myös muodollisia sertifiointeja - vaihtelivatpa ne sitten ammattitutkinnoista teknologiasertifikaatteihin.
 6. Logistiikkakeskus ja varasto ovat omamme. Huolehdimme itse logistiikan oikeellisuudesta, emmekä käytä ulkopuolista palveluvarastoa. (Paitsi Latvian Riikassa vuokraamme varastopalveluja)
 7. Lähes kaikissa tuotteissamme yksityiskohdat ratkaisevat. Meidän on tunnettava niin ympäristösertifikaatit, kynän otepinnan kumilaadut, kalusteiden maalaustekniikat kuin LCD-näyttöjen paneelityypit. Monet asioista eivät ole mahdottoman vaikeita, mutta niiden opettelu vaatii viitseliäisyyttä ja luontaista kiinnostusta teknisiin yksityiskohtiin.

 

 

Usein uudet maahantuoja-jakelijat keskittyvät erikoistuotteisiin. Miten KauppaKartanosta tuli yleistuotteiden jakelija?

Perustimme verkkokaupan 2001 ohjelmointiharrastuksen seurauksena. Kaupassa myytiin ensin jo aiemmilta ajoilta tuttuja tuotteita – tietotekniikkaa ja puhdistusaineita. Onneksemme olimme laittaneet verkkosivuille lomakkeen, jolla pystyi pyytämään uusia tuotteita valikoimaan. Laajensimme valikoimaamme asiakkaiden tarpeiden mukaan. Jossain vaiheessa raja kuitenkin täytyi löytyä. Meillä rajasta päätettiin megafonien valikoimaan ottamisen jälkeen.

Vuosina 2001-2004 aloitimme yhteistyön useiden kotimaisten tukkujen kanssa. Ensimmäisiä sopimuksia suurten valmistajien kanssa oli Sony. Vaikka tuotteilla emme merkittävästi kauppaa saanetkaan aikaiseksi, oli Sonyn Suomen silloisen toimitusjohtajan usko meihin merkittävä kannuste. Olimme myös saaneet Tampereen korkeakouluilta tunnustuksen opiskelijayrittäjyydestä.

Aloitimme samoihin aikoihin oman maahantuonnin Taiwanista ja Pohjoismaista. Nykyään toimimme tuotekohtaisesti kotimaisten ja eurooppalaisten tukkujen tai suoraan valmistajien kanssa, jotta voimme tarjota nopean toimitusajan ja edulliset hinnat. Lupaamme, että meiltä löydät enemmän, mutta maksat vähemmän.

 

Mitä muut asiakkaat sanovat KauppaKartanosta?

Kuluneiden 11 vuoden aikana olemme ehtineet palvella jo reilusti yli 5000 sasiakasta ympäri Suomea. Olemme nuori ja kunnianhimoinen toimija, mutta reippaan vuosikymmenen aikana olemme ehtineet oppirahat maksaa. Asiakastyytyväisyyskyselyssä kysyimme mm. mikä on parasta KauppaKartanossa.

 • "Hyvä asiakaspalvelu ja todella nopea toimitus!"
 • "nopea toimitus. riittävä valikoima"
 • "Olen saanut teiltä hyvää, luotettavaa ja ystävällistä"
 • "Saamamme palvelu teiltä on ollut nopeaa ja hyvää ja tuotteet ovat olleet juuri sellaisia kun olemme tilanneet"
 • "Kiitos hyvästä palvelusta ja nopeasta toimituksesta."
 • "Helppoa ja vaivatonta ostaa tavarat silloin kun on tarvetta."
 • "olemme tyytyväisiä hinta/laatu suhteeseen"
 • "nopea toimitus, hienoa!"
 • "Nopeaa ja asianmukaista"
 • "Hinnat selkeät"
 • "kilpailukykyiset hinnat ja nopea toimitus"
 • "Edulliset hinnat ja nopea toimitus"
 • "Luotettavuus ja nopeus"
 • "Helppous"
 • "Tavarat tuodaan perille, valikoima on laaja, hinnat ihan ok"
 • "Sähköpostiin tulevat mainokset! "
 • "Netistä näkee tuotteet helposti, ryhmittely oikein hyvä "
 • "Toimituksen nopeus ja täsmäseuranta "
 • "Varmat toimitukset"
 • "tykkäämme nettikaupasta!"

Kaikki varusteet kerralla

KauppaKartanoComista tilaat niin kalusteet kuin toimistotarvikkeet, tietotekniikan ja muut laitteet.

Löydät myös useimmat erikoistuotteet ja täydentävät tuotteet. Valikoimassa on myös runsaasti rinnakkaistuotteita, joten voit valita edullisen perusmallin tai varustellun merkkituotteen.

KauppaKartanon tuotteilla voit varustaa kerralla esimerkiksi toimistot, kahviot, luokka- ja neuvotteluhuoneet, aulat sekä itsesi matkalle tarvittavilla välineillä.

Toimitus perille

KauppaKartanoCom tuo tuotteet perille valtakunnallisesti, ja voimme soittaa toimituspäivänä ja sopia tarkemman toimitusajan.

Keskimääräinen 3-5 arkipäivän toimitusaika on useimmiten riittävä. Mikäli tämä ei kuitenkaan riitä, voit pyytää KauppaKartanoa varastoimaan haluamasi määrän tarvitsemiasi tuotteita. Näin säästetään varastointikuluissa, ja tämä näkyy suurempana panostuksena palveluna sekä edullisempina hintoina.

Kuljetamme toimistollesi niin pienet paketit kuin isommat kalusteet. Lisäpalveluna voimme kantaa myös yli 30 kilon paketit kerroksiin sekä purkaa ja asentaa kalusteet.

Aikaa säästävä palvelu

Hyödynnä palvelu miten haluat: verkossa, puhelimella, faksilla, postilla tai sähköpostilla.

Asiantunteva varustelinjamme auttaa työpäivän aikana, ja verkkokauppa palvelee ympäri vuorokauden.

Varustajamme tekevät tarjoukset myös kokonaistilojen varustamisesta, sisältäen niin kalusteet, laitteet kuin tarvikkeetkin. Kerro mitä haluat ja me varustamme.

KauppaKartanosta saat myös räätälöidyt tuotteet: painamme logot kansioihin, kyniin ja muihin tuotteisiimme. Teemme myös kalusteita mittojen mukaan.

KauppaKartanon valikoima yhdistää kolmen toimialan tuotteet

KauppaKartanosta löydät valikoiman, joka sisältää kaikki toimistoissa tarvittavat työvälineet.  Liikeideamme kantavana ajatuksena on edelleen kerätä tietoa asiakkaiden tarpeista, ja laajentaa valikoimaamme sen mukaan: uusimpina tulokkaina ovatkin olleet muun muassa autonavigaattorit ja varastokalusteet.

Valikoimamme on ollut testissä muun muassa kahvioiden, luokka- ja neuvotteluhuoneiden, contact centereiden ja monenlaisten toimistojen varustamisessa.

Sähköisen liiketoiminnan edelläkävijä

KauppaKartanon verkkokauppa on ollut Internetissä vuodesta 2001 ja on yksi käytetyimmistä alamme julkisista verkkokaupoista. Sivumme on usean vuoden ajan rankeerattu muun muassa Googlessa ensimmäisen kymmenen tuloksen joukkoon sadoilla hakusanoilla. Erityisen positiivista palautetta olemme saaneet valtavasta valikoimasta, josta löytyvät niin perustuotteet kuin harvinaisemmilla ominaisuuksilla varustettuja mallit. Viimeisten 2-3 vuoden aikana verkkokauppa on lyönyt itsensä läpi, ja verkkotilaaminen on suositumpaa kuin koskaan. Tarjoamme kuitenkin monista verkkokaupoista poiketen myös laajat puhelinpalvelut.

Myös koko liiketoiminta on rakennettu sähköisen liiketoiminnan mallille. Keskeisin syy edullisiin hintoihin, laajaan valikoimaan ja hyvään palveluun, johtuu siitä että yhdistämme useita asiakastilauksia suuriksi tehdastilauksiksi. Tämä tarkoittaa, että KauppaKartanon ei tarvitse varastoida kaikkia tuotteita, vaan pystymme siirtämään varastointikulujen säästön asiakaspalveluun. Nykyvolyymilla tämä tarkoittaa 3-7 arkipäivän toimitusaikaa, joka on useimmille asiakkaille riittävä. Haluttaessa nopeampaa toimitusaikaa teemme asiakaskohtaisen puskurivaraston halutuille tuoteryhmille.

Yhteystiedot

Palvelemme asiakkaita valtakunnallisesti. Tuotteet tuodaan perille asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen. Tässä osoitteet logistiikka- ja myyntitoimistoihimme.

Puh: 029 007 4000

Sähköposti info@kauppakartano.com

Varkaus

Puh: 029 007 4000

sähköposti info@kauppakartano.com

Mäkikatu 2
78250 Varkaus

Kuopio

Kirkkokatu 13-15
70100 Kuopio

Yleiset yritystiedot

Virallinen nimi KauppaKartanoCom KKC Oy.
Y-tunnus 1918090-2.
Toimitusjohtaja / kauppias Heikki Törrönen, heikki.torronen@kauppakartano.com