LÄHETÄ VIESTILähetä

TUOTELUOKAT

Mapit

Voit painattaa myös muovimapit. Liimatuissa muovimapeissa muovi liimataan runkopahviin. Mapeissa on yhdeksän väri- ja kaksi vipumekanismivaihtoehtoa (M400 ja M700). Painatus voidaan tehdä halutuilla väreillä, ja se tehdään valmistusvaiheessa Suomessa.

Harmaa
Tummempi harmaa
Keltainen
Musta
Vihreä
Sininen
Viininpunainen
Valkoinen
Punainen

Projektikansiot

Nyt saat myös projektikansioihin painettua oman logosi. Projektikansiossa on edessä, takana tai molemmissa paperitasku. Näin saat esimerkiksi tyylikkäät koulutuskansiot, joissa etukannessa on kurssikohtainen etusivu.

Projektikansioihin tehdään painatukset valmistusvaiheessa haluamillasi väreillä.

 

Samettipintaiset tai muovipintaiset kansiot

KauppaKartanosta saat myös muovi- tai samettipintaiset kansiot kiinteällä määrällä muovitaskuja. Ne ovat erittäin tyylikkäitä esimerkiksi esitteille tai hinnastoille.

Samettipintaisia kansioita voidaan käyttää esimerkiksi juhlissa. Niihin yleensä tehdään tyylikäs painatus kultakirjaimin tai ns. upotuskirjoitus. Samettipintaisissa kansioissa on yleensä kiinteä määrä taskuja sisällä.

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous sähköpostilla info@kauppakartano.com tai valtakunnallisesta varustelinjasta 029 007 4000. Painettavan materiaalin pyydämme toimittamaan mieluiten vektorigrafiikkana .ai tai .eps -muodossa. Voimme myös tehdä vektorigrafiikan muun muotoisten kuvien perusteella.

Painotuotteita